TEDx PARCUL TINERETULUI
KNOWLEDGE WAVES

Despre Knowledge Waves

    Activitatea noastră cotidiană ne determină să interacționăm întotdeauna cu cei din jur şi să descoperim, într-un regim permanent, idei noi, îmbunătățindu-ne mereu perspectivele asupra comunității şi a mediului înconjurător. Cu toate acestea, ne-am întrebat vreodată, oare, ce se ascunde în spatele unei idei, a unui concept sau a unei perspective cu adevărat, care este profunzimea ei şi ce forme poate să ia, în ce mod diferă de la un om la altul şi în ce măsură este influențată de cumulul de factori contextuali?
    Dacă te-am pus pe gânduri, venim cu o soluţie excelentă: TEDx Parcul Tineretului este un eveniment organizat sub licența TED, prin care echipa noastră dorește să adune cele mai luminate minți ale secolului XXI pentru a vă prezenta ideile şi mesajele lor sub o formă cu totul inedită, vitală şi dinamică.Ne mândrim cu o serie de speakeri care activează într-o gamă foarte diversificată de domenii: cinematografie, teatru, muzică, medicină, antreprenoriat, jurnalism, arte vizuale, dans şi multe alte filiere de activitate.Vă aşteptăm cu brațele deschise şi cu maxim entuziasm pentru a descoperi împreună idei şi concepte noi sub o formă unică, într-un context călduros, alături de profesionişti al căror cuvânt înregistrează o valoare incomensurabilă!
    Biletele pentru această ediție vor fi puse în vânzare începând cu data de 20 februarie 2019, sub următoarea formă, în locațiile noastre partenere (vom reveni cu detalii) și pe pagina noastră de Facebook sau Instagram:

   Bilet simplu – 45 RON (include accesul la conferință)
   Bilet VIP – 150 RON (include accesul la conferință și o cină alături de o parte din speakerii acestei ediții în seara de 13 aprilie – mai multe detalii despre cină în curând)

    Menționăm că, în timp ce biletul simplu include doar participarea la eveniment, biletul VIP include, pe lângă participarea la eveniment, un social event care va avea loc imediat după încheierea programului şi o serie de materiale TED din partea echipei noastre.

Ce este TED?

    TED este marcă a conferințelor în care unii dintre cei mai importanţi gânditori şi activiști ai lumii sunt invitați să împărtășească informații din domeniile de care sunt pasionați. TED își definește misiunea ca „idei care merită să fie răspândite”.
    „TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul. Evenimentul în sine este chiar mai amplu, prezentând idei care contează în orice disciplină. Participanții îl numesc “cel mai bun tratament pentru creier” și “o călătorie de patru zile în viitor”. Publicul divers (format din CEOs, oameni de știință, filantropi, antreprenori), este aproape la fel de extraordinar ca şi speakerii, printre care îi amintim pe Bill Clinton, Bill Gates, Sir Richard Branson, Philippe Starck și Bono. Prelegerile, de asemenea, numite TED Talks, acoperă o gamă largă de subiecte, ca ştiință, artă şi design, politică, educație, cultură, afaceri, probleme globale, tehnologie și dezvoltare sau divertisment. Mii de discursuri TED sunt oferite spre vizionare gratuit pe ᴡᴡᴡ.TED.ᴄᴏᴍ . Din aprilie 2009, prelegerile au fost vizionate de peste 100 de milioane de ori, de mai mult de 18 de milioane de oameni. Idei care schimbă lumea: Ideile de pe TED.com sunt puternice. Vorbitorii noștri gândesc măreț și modelează viitorului, creează și implementează soluții ingenioase la problemele globale, inovează în afaceri, știință, tehnologie, design și arte. Pe ᴡᴡᴡ.TED.ᴄᴏᴍ, acești gânditori și pionieri găsesc o platformă pentru a-și împărtăși ideile, a-i inspira și pe alții, de a cataliza schimbări uimitoare în fiecare colț al lumii. Un nivel extraordinar de implicare: vizionarea unui discurs TED nu este un act pasiv – este începutul unei interacțiuni profunde cu o idee îndrăzneață.

Ce este TEDx?

    TED a creat o platformă locală numită TEDx, care le permite partenerilor locali să organizeze evenimente sub licența TED. De la apariția lor, în 2009, numărul evenimentelor TEDx a crescut considerabil ajungând la peste 16.000 evenimente în peste 2200 de orașe din 157 țări.

AM VÂNDUT 100% DIN BILETE

SOLD OUT